مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: جوانان در ایام جوانی باید کمر خدمت به پدر و مادر را ببندند متأسفانه بعضی مواقع به جای عمل کردن به قرآن با قرآن بازی می کنیم در واقع ظاهر قرآنی داریم ولی باطنمان قرآنی نیست.
به گزارش جهان بین، حجت الاسلام اروجی در جمع مردم نمازگزار در مسجد جامع شهرکرد در مورد سبک زندگی اسلامی و احترام به والدین، اظهار داشت: یکی از اسباب عاقبت به خیری قدرشناسی از والدین است که خداوند تأکید زیادی به نیکی بر پدر و مادر نموده است و کوچکترین بی احترامی در حق آنها را روا نمی دارد. پدر و مادر نعمات بزرگی هستند که خدمت به آنها، در زمان حیاتشان، قطعاً عاقبت به خیری را به همراه دارد.
وی افزود: جوانان امروز بایستی ماجرای اویس قرنی را مطالعه کنند. در روایت آمده است، اویس خدمت پیامبر(ص) رسید و ضمن بیان آرزوی خود مبنی بر بوسه زدن بر در بهشت، درخواست راهنمایی کرد. پیامبر(ص) به او فرمودند: بدون معطلی برو کف پای پدر و مادرت را ببوس او در جواب گفت: نعمت وجود آنها را از دست داده ام پیامبر(ص) فرمودند: پس برو قبرشان را بوسه بزن وی جواب داد: قبر پدر و مادرم در جای دیگر است. پیامبر(ص) به او دستور داد به قبرستان مسلمین برو و به نیابت از پدر و مادرت قبری را ببوس که یکی از موارد اجابت دعا رضایت پدر و مادر است و انجام اعمال صالح در حق آنها بالاترین ثواب را دارد.
حجت الاسلام اروجی گفت: جوانان در ایام جوانی باید کمر خدمت به پدر و مادر را ببندند متأسفانه بعضی مواقع به جای عمل کردن به قرآن با قرآن بازی می کنیم درواقع ظاهر قرآنی داریم ولی باطنمان قرآنی نیست.
وی به سوال جوانی از حضرت امام (ره) اشاره نمود و گفت: جوانی از امام (ره) سوال پرسید، پدر و مادرانی هستند که نسبت به نظام جمهوری اسلامی بدبین هستند چه طور باید با آنها برخورد کرد امام (ره) در جواب فرمودند:حق قطع رحم ندارید باید به پدر و مادر نیکی کنید و احترام آنها را نگه دارید.
حجت الاسلام اروجی گفت: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) فرمودند: پدر و مادر دو منبع جوشان فیض رحمت پروردگارند. پدر در هر مرتبه ای که باشد ولو حتی اگر ظاهر تند و خشنی داشته باشد در باطن خیر خواه فرزندانش است.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان چهار محال و بختیاری با بیان اینکه، اندیشیدن سنت پیامبر(ص)است، ادامه داد: یکی از وظایف مسلمان آن است که با الگو برداری از ائمه(ع)، اهل تفکر، تدبر و اندیشه در مبانی ناب اسلامی باشد و بیندیشد که از کجا آمده، چه کار می خواهد انجام دهد وبه کجا خواهد رفت. پیامبر(ص) در زمان خود با پرسیدن سوال از جوانانی که به ایشان مراجعه می کردند ذهن آنها را به اندیشیدن وادار می نمودند تا آنها پیرامون آفرینش و خداشناسی تفکر کنند.
حجت الاسلام اروجی با تفسیر قسمتی ازسوره آل عمران، بیان کرد: برای رستگار شدن توجه به چند امر ضروری است که یکی از این موارد بالا بردن آستانه تحمل است. البته صبر کردن فقط در مقابل سختی ها و بلاهایی که به انسان می رسد نیست بلکه صبر در مواجهه شدن با بستر گناه و خویشتن داری است.
وی افزود: لذا جوانی که دامن خود را به خاطر عظمت پروردگار آلوده نکند، ملائکه در گاه خداوند به حال او غبطه می خورند. باید بدانید، کسی که مواظب اعمال ماست خیلی دقیق است انسان باید در زندگی تمرین کند تا در مواجهه با گناه تسلیم شیطان نشود.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان چهار محال و بختیاری گفت: انسان باید علاوه بر توبه کردن بر طاعت پروردگار نیز صبوری کند تا لذت عبادت بر ذائقه او بنشیند البته صبر بر طاعت پروردگار نیازمند مداومت طولانی حداقل یک ساله است تا حلاوت وشیرینی آن ملموس شود.
وی با اشاره به اجتماعی بودن انسان، دعوت دیگران به صبوری و دوری از خودخواهی، و به تغبیر دینی، امر به معروف را از لوازم دیگر رستگاری برشمرد.